Zahájení ligy

30.09.2014 15:21

Včera byl oficiálně zahájen 38. ročník PLLH. 

Všecko se řešilo na poslední chvíli, takže některé věci jsou trošku jinak. Každopádně definitivně platí toto:

- Hrajeme 8. skupinu, jako loni. je tam s námi dalších 9 týmů - Fanklub, Lake Stars, Legion, Oldham, Impasto, Q-foto, SKP, které známe, a dva nové týmy - HC Punishers a Geografie UK. Čeká nás tedy celkem 18 zápasů. Rozpis najedete v sekci Dokumenty. Některé termíny budeme ještě muset dořešit, první půlka sezony už je ale jasná.

 

- Z nově zavedených pravidel ELH se v naší lize budou uplatňovat všechna, kromě hybridního icingu. Ten byl vyhodnocen jako příliš rizikový pro hráče a s ohledem úroveň ligy a zdraví účastníků bylo rozhodnuto, že icingy se budou pískat "po staru". Ostatní novinky, jako posunutí modrých čar, sevření kotouče rukou, pokládání hokejky na buly atd. se budou pískat jako v ELH, tedy podle nových nařízení.

 

- V PLLH bylo letos zjednodušeno hostování mezi týmy, aby se předešlo ilegálnímu půjčování hráčů. Současně by ale měli rozhodčí soupisky více hlídat. Nemělo by se tedy opakovat to, co se např. nám stalo loni v posledním zápase.

 

- Novým hráčům jsem již nechal udělat registračky. Měly by být hotové ještě tento týden. Aktualizovanou soupisku najdete na stránkách, jakmile ji dostanu od p. Humla. Na nových dresech, štulpnách, číslech apod. se pracuje.

 

S dalšími dotazy mě neváhejte kontaktovat :)

 

(vtr)