Informace pro hráče o sezoně 2015/2016

03.09.2015 00:38

Souhrn organizačních informací k průběhu přípravy a nové sezony:

Září: 

- Už nám začaly ledy, celkově jich v září máme pět, tedy 2.9., 9.9., 16.9., 23.9. a 30.9., vždy v Inchebě od 21:45.

- Po dnešku jsem se dohodl s týmem H.O.V.N.A., který se s náma bude během roku o ledy dělit, že bychom všechny tyto ledy pojali jako přáteláky s nima. Pouze pokud bychom my nebo oni dostali jinou nabídku, byla by změna.

- Peníze za přípravné zápasy se vždy rozpočítají podle toho, kolik lidí přijde. Stálým hráčům pak částku za to, co odehráli během září, připočítám k příspěvkům na sezonu. Kdo přijde mimo, platí na místě. 

- Parkování doporučujeme na parkovišti přímo před Inchebou, dá se na něj dojet přes spodní vjezd.

 

Říjen a dál:

- Oficiální zahájení Ligy je 29.9., první kolo pak začíná od 5.10.

- Přesné termíny zápasů už víme, viz. zde na stránkách v sekci Zápasy a turnaje/ rozpis zápasů.

- Přihlašování na zápasy bude opět probíhat tady na stránkách, a tentokrát závazně. Ručím za to, že přihlašovací formulář bude vždy minimálně týden před zápasem online, a že odkaz na něj včas hodím do fb konverazce i skupiny. Vaší zodpovědností pak bude se nejpozději 24 hodin před SRAZEM, tj. půl hodiny před začátkem zápasu, na zápas přihlásit. Pozdější přihlášení bude stát 50 Kč. Zrušení zápasu méně, než 24 hodin před srazem, bude stát 100 Kč. Neúčast bez omluvy na zápase, na který jste přihlášeni, bude stát 200 Kč. Hráč, který nebude mít případný dluh uhrazen, nesmí nastoupit do následujícího zápasu.
- Potvrzení účasti na zápase smskou, na facebooku, nebo ústně není závazné. Omluva z účasti na zápase touto formou závazná je.

- Kdybyste měli někoho, kdo by chtěl s námi hrát, ať se mi co nejdřív ozve. Máme celé zaří na zkoušení a čím víc stálých hráčů, tím menší příspěvky na osobu samozřejmě.

- To samé se sponzoringem. Zkuste se poptat, jestli by někdo nechtěl něco přispět, reklama na dresy by samozřejmě nebyla problém. Opět by to znamenalo menší příspěvky.

- Příspěvky jsou již spočítány, 3000 Kč na půl roku. Většina z vás už posílá, děkuju. Přebytek se na konci roku vrátí. Jisté je, že se opět bude platit 1. polovina do konce října a 2. polovina do konce ledna. Cash nebo na účet. Eventuální hráči na záskok pak budou platit po zápase příslušnou částku. Stejně jako v případě pokut platí, že kdo nemá zaplaceno, nenastoupí k zápasu.

- Hráče: Vaška Kafku, Davida Čermáka, Karla Pavelku, Aleše Krále a Matúše Murína prosím o donesení jedné pasové fotografie na registračku, do konce září.

- Kdokoliv by chtěl týmové tričko, taktéž do konce září může donést obyčejné černé triko, necháme je pak hromadně potisknout. Cena cca 100 Kč, pak bych upřesnil podle počtu.

- Na celou sezonu jsme funkce a vedení týmu rozdělili takto:

    Vít Trůbl: domlouvání zápasů, rozhodčího, finance, internet, kapitán

    Adam Trůbl: soupiska a sestava na zápasy, vedení týmu během zápasů, zástupce kapitána

    Martin Mrug: vedení rozbruslení před zápasem, zástupce kapitána

    Johny Somora: dresy

    ??? (ideálně dva hráči): puky

    Pokud by někdo měl zájem některou z funkcí vzít na sebe nebo s ní pomáhat, můžeme se jakkoli dohodnout.

- Nic dalšího mě teď nenapadá, máte-li jakýkoliv dotaz, nejdřív si to přečtěte znova, jestli tady na něj není odpověď :) . Pokud ne, pište mi :)

 

díky, Víťas